h1

O blogu brez posebnosti

Blog brez posebnosti zaenkrat sestavljajo komentarji o nekaterih temah, ki v neki evropski provinci zapolnjujejo politični vsakdan. Ne odlikujejo se po posebni lucidnosti ali originalnih idejah, če pa bi mestoma to bralci vendarle zaznali, to ni povsem nenamerno. V svoji trenutni obliki so na njem objavljene vsebine, ki so bile napisane za Terminal Radia Študent od novembra 2007, ko je pisec postal sodelavec aktualno-politične redakcije. Ni povsem izključeno, da se na njem v prihodnje ne bodo pojavile tudi kakšne druge vsebine.

Avtor bloga si pridržuje pravico, da ureja komentarje po svoji presoji. Pobude bralcev, ki bi blog želeli podpreti finančno ali na kakšne druge načine, avtor že vnaprej spodbuja in je o njih pripravljen resno razmisliti. Avtor je odprt tudi za morebitne oblike sodelovanja, ki presegajo okvir internetne razprave.

Na blogu brez posebnosti je možno objaviti tudi prispevke zunanjih sodelavcev in sodelavk. V teh primerih je to posebej označeno na začetku dotičnega prispevka.

E-mail: andrej.pavlisic[at]gmail.com